HABERLER

BetaModz.com: %100 Premium Valorant Hile Satın Al - PUBG Mobile Hile - PUBG: Battlegrounds Hile! // Multi Hile! KALICI-ban kurbanı olmayın! Ban ihtimalini sıfıra yaklaştırın! // Süresiz Hile: Yalnızca 2000,00 TL // 120 Günlük Hile: Yalnızca 1400,00 TL // 60 Günlük Hile: Yalnızca 900,00 TL // 30 Günlük Hile: Yalnızca 650,00 TL // 7 Günlük Hile: Yalnızca 400,00 TL // 1 Günlük Hile: Tükendi // En hızlı destek birimi: En hızlı şekilde. destek taleplerinize cevap vermeye çalışıyoruz!

Valorant Hile Satın Al – PUBG Mobile Hile – PUBG: Battlegrounds Hile

Betamodz.com Ürünleri ile Oyunun sınırlarını ortadan kaldır!

Betamodz.com %100 Güvenli Koruma ve Müşteri Destek Garantisi!

196 142 151 160 167 170 178 183 215 230

OYUNCU ŞU AN ONLINE!

Havale İle Ödeme seçeneği AKTİFLEŞMİŞTİR

External Hile

External Anti-Koruma eklentileriyle hile kullanımında oluşan ban riskini %0’a indiriyoruz!

%100 ÖZEL DESTEK EKİBİ

Hileler Global Partnerlerimiz tarafından sizin için hazırlandı!

Özgün Yazılım

Hileniz tamamen global özel ekipler tarafından geliştirilir ve otomatik güncellenir.

GÜVENLİ HİLE DESTEĞİ

Ürünümüzü satın aldığınız zaman herhangi bir sorunla karşılaşmamanız için teknik destek ekibimiz ile sizin yanınızdayız!

BETAMODZ

Daha fazlasına mı ihtiyacınız var ?

Betamodz’u satın almak için tıkla!

BETAMODZ

TANITIM VİDEOMUZ

BetaModz Türkiyenin En Büyük Hile Platformu!

BETAMODZ NEDİR?

Valorant Hile Satın AlPUBG Mobile HilePUBG: Battlegrounds Hile oyunlara etki ederek oyunda rakiplerinize üstün gelmenizi sağlayan, üstün özellikler içeren %100 Özel Ekip Destekli yazılımdır.

PUBG MOBİLE HİLE SATIN AL

PUBG Mobile Hile Satın Al : PUBG Mobile oyun keyfinizi masaüstü cihazlarınızda yaşarken her oyunda yeni bir çorba parası çıkarmaya hazır olun! Özel eklentiler sayesinde sektörde tercih lideriyiz. Tespiti zor Yüzlerce Özellik ile rakiplerinize fark atın!

PUBG Mobile Android, IOS Hile Satın Al : Android – IOS cihazlarınızdan PUBG Mobile oynarken yenilmekten sıkılmadınız mı ? Sizin için hazırlanmış hile çözümlerimiz sayesinde kesintisiz bir hile ve oyun deneyimi yaşayacaksınız. Artık Android cihazlarınızda PUBG oynarken yenilmeyi unutun! Her saat yeni bir çorba parası çıkarın! Yeni sezonda keyifle sralamalarda yükselişe tanıklık edin.

PUBG Mobile Config Satın Al : PUBG Mobile Config eklentisi Masaüstü / Mobil cihazlarınızda çalışır ve sisteme yakalanmaz. Oyundaki tepme oranını ortadan kaldırır FPS değerinizi yükseltir. Rakipleri ve araçları Beyaz bir şekilde görebilirsiniz.

PUBG Mobile BYPASS Satın Al : PUBG Mobile BY-PASS sayesinde Emülatör üzerinden maça başladığınızda mobil oyuncular ile eşleşebilirsiniz. BY-PASS Eklentisi oyunu tamamen değiştirir ve Emulatör üzerinden Mobil oyuncularla oynamanıza olanak sağlar.

VALORANT HİLE SATIN AL

Valorant Hile Satın Al : Sizler için hazırladığımız valorant hilesi sayesinde rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz. Eklentimiz Valorant sistemine karşı güçlü bir şekilde oyuna entegre olur.Yüzlerce özellik ile her savaşın kazananı olun!

BETAMODZ HİLE ÖZELLİKLERİ

Hilemiz sadece ihtiyacınız olan özelliklerle hazırlanmıştır. Piyasadaki bazı hileler ince ayarları ek özellik olarak belirterek özellik sayısını çok fazla gibi gösterse de biz bu listede hilenin özünü sıraladık.

Rakibi görme (Wallhack): Bu özelliği basit bir dil ile anlatmamız gerekirse Normal şartlarda rakiplerinizi nesnelerin arkasındayken göremezsiniz ama Wallhack özelliği açıksa rakiplerinizi her türlü nesnenin arkasından kolaylıkla görebilecek hale gelirsiniz.

Otomatik Nişan Yardımcısı (Aimbot): Aimbot FPS Oyunlarında Crosshair yani nişangahı otomatik olarak hedef düşmanın kafasına veya önceden ayarlanan bölgeye hedef alır ve ateş ederseniz hiçbir sapma olmadan hedefinizi çok basit bir şekilde öldürürsünüz.

Tepme Engelleme (NoRecoil): PUBG Mobile Gibi Oyunlarda ateş ederken oluşan değişik silahlardaki tepme oranını engeller. Bu sayede kurşunlar sekmeden hedefine ulaşır!

Yüksek Zıplama (Megajump): PUBG Mobile’de zıplama fonksiyonunu kullandığınızda belli oranlarda zıplama sağlanır Megajump özelliği ile zıplama sınırını yükselterek metrelerce havaya çıkabilir ve rakibinizi şaşırtabilirsiniz.

Sihirli Mermi (MagicBullet): PUBG Mobile’de Sihirli mermi özelliği ile rakibinizi 300m sınırları içerisinde açık alanda yakaladığınız anda öldürebilirsiniz. aimbot özelliğinde rakibinizle yüz yüze etkili hasar verirken magic bullet özelliğinde 300m sınırları içerisinde herhangi bir açık alanda rakibinizin işini bitirebilirsiniz.

Ekran Görüntüleri

Mutlu Müşteriler